torsdag 14 mars 2013

Från morgonmål på hotell till lunch i snödrivan


Jag är på ett hotell. Efter att ha avnjutit ett ordentligt hotellmorgonmål får jag själv stå för resten av dagens mat. Jag har inte möjlighet att koka, och det ända kylskåp jag har tillgång till är minibaren.

På dagens program stod det att tumla runt utomhus, lång borta från hotellet. Därför åts den aptitliga lunchen, i form av tonfisk, mjölktrip med banan och bröd, i snödrivan.


Mot kvällen var jag tillbaka på hotellet. På första våningen fanns det en restaurang. Maten var dock dyr och det lönar sig inte att vänta på sin beställning. Men det ligger något så exotiskt som ett stadscentrum, fylld av matbutiker, runt hörnet. Därför bestämde jag mig för att traska iväg 500 meter till närmaste Supermarket, då det började gnaga i maggropen. Där köpte jag ett broilerlår, en halv liter mjölk och en banan. Broilerlåret var färdigt tillrett och uppvärmt, där det låg och väntade på mig vid köttdisken. Jag behövde inte ens en mikro!

Av det här trollade jag ihop en femstjärnig middag, som jag avnjöt på den högsta dubbelsäng jag sett. Surskorporna, som jag alltid har med mig, fullbordade middagsbjudningen. Det här var ljuvligt, med tanke på att jag ätit lunchen i snödrivan.


I minibaren väntar fortfarande kvällsbiten i form av en kvargburk, som äts tillsammans med ett härligt äpple.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar